طراحی، ساخت و اجرای پروژه‌های برقی و تامین ملزومات برقی، روشنایی، اتوماسیون صنعتی

خرید و قیمت تابلو برق سه فاز ✔️ آموزش نصب + نکات

تابلو برق سه فاز کاربرد گسترده‌ای در صنایع، سازمان‌های تجاری و سازمانی، کارخانجات و… دارد. تابلو برق محفظه‌ای برای نصب و سیم‌بندی تجهیزات الکتریکی یا الکترونیکی است که تمام کلیدها و قطعات کنترلی و حفاظتی و همچنین نمایشگرهای ولتاژ، جریان، فرکانس، توان و… بر روی آن نصب می‌شود ضمن اینکه تابلو برق باعث جلوگیری از وارد شدن شوک الکتریکی به اپراتور تجهیزات و همچنین حفاظت از تجهیزات داخلی آن در مقابل تأثیر عوامل محیطی نیز می‌شود.

باتوجه به کاربرد بسیار زیاد این نوع تابلو برق، کارشناسان پرشین تکنیک، مجری ساخت تابلو برق سه فاز در تهران و سایر شهرهای ایران، در این بخش اطلاعات موردنیاز درمورد آن‌را در اختیار شما قرار خواهند داد. با ما همراه شوید.

تابلو برق سه فاز

تابلو برق سه فاز چیست؟

این نوع تابلو برق برای تغذیه‌ی یک یا چند مصرف‌کننده‌ی سه فاز توسط یک ولتاژ ورودی سه فاز مورد استفاده قرار می‌گیرد. ضمن اینکه مصرف‌کننده‌های تک فاز نیز می‌توانند از این تابلو برق تغذیه شون از این نوع تابلو برق معمولاً در مراکز ساختمانی، اداری یا تجاری استفاده می‌شود. 

اگر خواستار آشنایی با دیگر تابلو برق ها هستید می توانید به صفحه تابلو برق خازنی، تابلو برق ساختمانی و تابلو برق صنعتی مراجعه کرده و از نحوه کار با آنها آشنا شوید.

تابلو برق محفظه‌ای از جنس فلز یا پلاستیک است که تجهیزات برقی مختلف، براساس نقشه‌ی فرمان و قدرت مشخص شده در آن قرار گرفته و وسایل مصرف‌کننده به‌وسیله‌ی آن تغذیه می‌شوند تابلوهای برق براساس یک استاندارد مشخص ساخته می‌شوند که با توجه به نیاز، می‌توانند ابعاد مختلفی داشته باشند. ابعاد آن از یک محفظه‌ی کوچک برای قرار دادن چند کلید مینیاتوری تا سلول‌های بزرگی در اندازه‌ی یک یا چند اتاق متغیر است ولتاژ مورد استفاده در تجهیزات الکتریکی یا تک فاز هستند یا سه فاز.

در وضعیت تک فاز اختلاف سطح ولتاژ بین فاز و نول 220 ولت است، ولی در حالت سه فاز اختلاف ولتاژ بین هریک از فازها با یکدیگر 380 ولت و بین فاز با نول 220 ولت است اکثر تجهیزات مورداستفاده در صنعت از ولتاژ سه فاز استفاده می‌کنند. ازآنجایی که سه فاز توان بالاتری نسبت به تک فاز دارد، تجهیزات مربوط به ولتاژ سه فاز نیز برای تحمل چنین ولتاژی و به‌صورت سه فاز طراحی می‌شوند.  به‌ طور مثال  بریکرهای سه فاز قابلیت این را دارند که مدار را در هر سه فاز و با هم قطع و وصل کنند.

انواع تابلو برق از نظر طراحی

تابلوهای برق عمدتاً در دو طرح سیواکن (Sivacon) و تابلو برق ریتال (Rittal) تولید می‌شوند. به‌منظور آشنایی بیشتر شما با جزئیات هریک از آنها، در ادامه‌ی مطلب درمورد هرکدام از این طرح‌ها توضیح خواهیم داد.

مشخصات تابلو سیواکن

تابلو برق طرح سیواکن بسیار مستحکم و انعطاف‌پذیر است و امکان کم یا زیاد کردن سلول‌ها در آن به‌منظور توسعه، به‌راحتی امکانپذیر است. این نوع تابلو در انواع دیواری، ایستاده معمولی و ایستاده کشویی تولید می‌شود، که هرکدام ساختار و پیچیدگی‌های مخصوص به‌خود را دارند در ساخت تابلو برق طرح سیواکن از هیچگونه جوشکاری استفاده نمی‌شود.

مشخصات تابلو سیواکن

مشخصات تابلو برق ریتال

تابلو برق طرح ریتال جزو پرکاربردترین انواع تابلو برق است. کاربرد این نوع تابلو برق در صنعت بسیار زیاد است و به فضای کم‌تری نسبت به طرح سیواکن نیاز دارد.

تابلو برق ریتال در دو نوع دیواری   و ایستاده   تولید می‌شود.

این نوع تابلو برق می‌تواند به‌صورت روبنددار نیز ساخته شود. جنس این روبندها می‌تواند فلزی، شیشه‌ای یا طلق باشد. از عمده‌ترین تفاوت‌های بین طرح سیواکن و طرح ریتال این است که، برخلاف طرح سیواکن، در طرح ریتال شاسی یا چهارچوب سلول توسط جوشکاری CO2 مونتاژ می‌شود.

مشخصات تابلو برق ریتال

 

انواع تابلو برق ازنظر سطح ولتاژ

تابلو برق سه فاز از نظر سطح ولتاژ به چند دسته تقسیم می‌شوند که در ادامه توضیحی درمورد هریک از آنها ذکر می‌شود

مشخصات تابلو فشار ضعیف

در تابلوهای فشار ضعیف، سطح ولتاژ LV تا 1000 ولت است. از این نوع تابلو برق برای تجهیزات با ولتاژ ضعیف و کمتر از 1000 ولت استفاده می‌شود. تابلو برق فشار ضعیف در دو نوع دیواری و ایستاده تولید می‌شود.

مشخصات تابلو فشار متوسط

در تابلوهای فشار متوسط، سطح ولتار MV از 1000 تا 3600 ولت است. از این تابلو برق بعد از پست‌های توزیع استفاده می‌شود. تابلو برق فشار متوسط در دو نوع ثابت و کشویی تولید می‌شود.

مشخصات تابلو فشار قوی

در تابلوهای فشار قوی، سطح ولتاژ HV از 63000 تا 400.000 ولت است. وظیفه‌ی این نوع تابلو برق تبدیل ولتاژ یا عمل سوئیچینگ در پست‌ها است. تابلو برق فشار قوی در انواع مختلفی ازجمله نوع عایق به‌کار رفته، جایگاه نصب و… تولید می‌شود.

انواع تابلو برق از نظر محل نصب

تابلوهای برق از نظر محل نصب به دو دسته‌ی داخلی و بیرونی (فضای باز) تقسیم می‌شوند که در ادامه توضیحی درمورد هریک از آنها ذکر می‌کنیم.

مشخصات تابلو داخلی

این نوع تابلو برق در محیط‌های بسته، سرپوشیده و مسقف مورداستفاده قرار می‌گیرند. باتوجه به اینکه این نوع از تابلوهای برق فاقد عایق‌بندی‌های یا کد Ip هستند، نباید در فضای باز و در معرض عوامل محیطی مانند باد، نور خورشید، رطوبت هوا و… قرار بگیرند.

مشخصات تابلو بیرونی (فضای باز)

در این نوع تابلو برق از عایق‌بندی‌های مختلفی برای بالا بردن Ip آن استفاده شده است. به‌همین دلیل به‌راحتی می‌توانید آنها را در معرض عوامل محیطی قرار داده و از آنها در فضای بیرونی استفاده کنید به‌دلیل بالا بردن سطح مقاومت بدنه در فضای بیرونی، معمولاً ضخامت رنگ بدنه‌ی آنها را کمی بیشتر درنظر می‌گیرند. در تابلو برق بیرونی، با استفاده از تزریق فوم و نوار گردگیر در شکاف‌های بدنه و درها، آنها را در مقابل آب، باران، گردوخاک و سایر عوامل محیطی عایق‌بندی می‌کنند همچنین برای حفاظت بیشتر درمقابل باران و نور خورشید، برروی این نوع تابلو از یک کلاهک نیز استفاده می‌شود.

انواع تابلو برق از نظر ساختار

تابلو برق سه فاز ازنظر ساختار به دو دسته‌ی ثابت و کشویی تقسیم می‌شوند که در ادامه درباره‌ی آنها صحبت می‌کنیم.

مشخصات تابلو برق ثابت

ساختار این نوع تابلو برق کاملاً ثابت است و تجهیزات داخلی آن را ابتدا بر روی یک سینی قرار داده و سیم‌کشی می‌کنند و بعدازآن این سینی را داخل تابلو برق قرار می‌دهند.

مشخصات تابلو برق کشویی

ساختار این نوع تابلو برق کشویی است به‌این‌صورت که تجهیزات داخلی آن را در داخل چندین کشو قرار داده و سیم‌کشی می‌کنند و بعدازآن این کشوها را داخل تابلو برق قرار می‌دهند. این کشوها به‌وسیله‌ی ریل‌ها و ادوات مخصوص، به‌راحتی از تابلو برق بیرون آمده و داخل می‌روند.

 

انواع تابلو برق ازنظر ایستایی

تابلوهای برق ازنظر ایستایی به دو دسته‌ی ایستاده و دیواری تقسیم می‌شوند که نوع دیواری خود نیز به دو دسته‌ی روکار و توکار تقسیم می‌شود. در ادامه از مشخصات هریک ازآنها خواهیم گفت.

مشخصات تابلو برق ایستاده

تابلوهای برق ایستاده در طرح‌های سیواکن و ریتال (بالاتر درمورد آنها صحبت کردیم) و معمولاً با ارتفاع 2 متر تولید می‌شوند. در این نوع تابلو برق رنج جریانی تا 5000 آمپر قابل جایگذاری است و در صنایع مختلف بسیار پرکاربرد هستند. این تابلوها دارای قابلیت کم و زیاد کردن سلول‌ها بوده و بسیار مقاوم و جادار هستند.

مشخصات تابلو برق دیواری

این نوع تابلو برق برروی دیوار نصب می‌شود و همان‌طور که در بالا گفته شد، آنها در دو دسته‌ی روکار و توکار تولید می‌شوند.

  • تابلو برق دیواری روکار: این نوع تابلو برق توسط نگهدارنده‌های مخصوص برروی سطح دیوار پیچ می‌شوند. درصورتی که از این نوع در محیط بیرونی استفاده شود، قطعه‌ای به‌نام کلاهک نیز برروی آن نصب می‌شود تا تابلو را درمقابل باران و تابش آفتاب محافظت کند.
  • تابلو برق دیواری توکار: این نوع تابلو برق در داخل دیوار قرار می‌گیرد و سپس قابی در اطراف آن نصب می‌شود.

قیمت تابلو برق سه فاز صنعتی

برآورد هزینه‌ی تابلو برق صنعتی سه فاز به عوامل مختلفی بستگی دارد. ازجمله‌ی این موارد می‌توان به نوع و تعداد تجهیزات مورد استفاده در تابلو برق، نوع جنس بدنه‌ی انتخابی برای آن، طراحی، اجرا و نصب و بسیاری از عوامل دیگر اشاره کرد.

هریک از اینها قیمت‌ها و هزینه‌های متفاوتی دارند که در برآورد قیمت نهایی تأثیرگذار هستند. دراین‌مورد شما می‌توانید از متخصصین پرشین تکنیک مشورت بگیرید تا ضمن ارائه راهکارهای مؤثر و مقرون‌به‌صرفه، شما را برای گرفتن یک تصمیم درست راهنمایی کنند.

آموزش نصب تابلو برق سه فاز

آموزش نصب تابلو برق سه فاز

آموزش کامل نصب  تابلو برق صنعتی یا نصب تابلو برق سه فاز به‌ عنوان بخشی از یک مقاله امکانپذیر نیست، بلکه نیاز به طی دوره‌های مختلف و مطالعه‌ی کتاب‌ها و مقاله‌های زیادی دارد درعین‌حال، در ادامه‌ی مقاله شما را با اصول مهم آن آشنا کرده و نکات سودمند و مؤثر را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

برای فراگیری دانش مربوط به نصب و ساخت تابلوهای برق لازم است که آموزش‌های مختلفی را پشت‌سر گذاشته باشید. اگر بخواهیم بخشی از آنها را نام ببریم، از این قرار هستند:

  • آشنایی با استانداردهای مربوط به تابلوهای برق و محفظه‌های الکتریکی
  • آشنایی با اصول تخصصی تابلوهای برق مانند مقادیر نامی ولتاژ، جریان نامی و…
  • آشنایی با تجهیزات الکتریکی و روش عملکرد آنها
  • آشنایی با روش انتخاب درست تجهیزات موردنیاز الکتریکی
  • آشنایی با تأسیسات الکتریکی و محاسبات مربوطه
  • آشنایی با طراحی مدارهای فرمان و کنترل و لاجیک

← نکات کلیدی در ساخت و نصب تابلو برق سه فاز

ضروری‌ست که همیشه نکات مهم و اساسی در ساخت و نصب تابلو برق را درنظر داشته باشیم. رعایت برخی نکات در زمان ساخت و نصب باعث می‌شود که تابلو برق در شرایط بهینه‌تری راه‌اندازی شده و سلامت و دوام آن تضمین شود. این نکات شامل موارد زیر است:

  • در تابلو برق از سیم ارث استفاده کرده و رنگ آن‌را سبز انتخاب کنید.
  • سیم‌های سه فاز را با ترتیب رنگ زرد، قرمز و آبی، و سیم نول را با رنگ سیاه درنظر بگیرید.
  • یک کلید گردان برای روشن و خاموش کردن تابلو برق درنظر بگیرید.
  • برای ساخت تابلو برق، دو نقشه‌ی داخلی و رایزر دیاگرام طراحی کنید.
  • در زمان ساخت تابلو برق تمامی اصول ایمنی را رعایت کنید.
  • شین‌ها را با رنگ نسوز رنگ‌آمیزی کنید.
  • باید از کلید ورودی خودکار استفاده کنید. اگر از کلید و فیوز جداگانه استفاده می‌کنید، کلید باید قبل از فیوز نصب شود. دراین‌صورت، خاموش کردن کلید، فیوز نیز قطع می‌شود. حتی‌الامکان سعی کنید که کلید اصلی از نوع گردان باشد و همچنین از فیوز فشنگی استفاده کنید.
  • در سیم‌کشی داخلی از سیم مسی تک‌لا با عایق حداقل 1000 ولت استفاده کنید.

تجهیزات مورداستفاده در تابلو برق سه فاز

در ساخت و نصب تابلو برق صنعتی از نوع سه فاز از قطعات و تجهیزات خاصی استفاده می‌شود. این تجهیزات براساس نوع و محلی که تابلو برق قرار است در آنجا مورداستفاده قرار گیرد متغیر هستند ازجمله‌ی این تجهیزات می‌توان از کنتاکتور، بی متال، فیوز، کلید مینیاتوری، کلید حرارتی، کلید کامپکت، کلید محافظ جان، پوش باتن یا شستی فرمان، چراغ سیگنال، تایمر و… نام برد که جزئیات مربوط به‌هرکدام از آنها را در مقاله‌ی دیگری باعنوان تابلو برق صنعتی به تفصیل توضیح داده‌ایم که می‌توانید مطالعه کنید.

استانداردهای طراحی و ساخت تابلو برق سه فاز

به‌منظور طراحی تابلو برق مطابق با مشخصات پروژه، الزامات عملکردی و استانداردهای نظارتی، لازم است که طی مراحل طراحی، ملاحظاتی درنظر گرفته شود موارد زیر، ملاحظات اصلی در طراحی و ساخت یک تابلو برق صنعتی و سه فاز است که باید درنظر داشته باشید.

  1. تابلو برق مناسب و قضای موردنیاز برای تجهیزات: در طراحی و ساخت تابلو برق ساختمان و غیره…، اسکلت تابلو را به‌صورتی طراحی کرد که فضای کافی برای نصب تجهیزات و سیم‌کشی‌ها را داشته باشد ضمن اینکه بهتر است اضافه کردن چندین مصرف‌کننده‌ی دیگر را نیز در برنامه داشته باشید تا درصورت لزوم فضای کافی برای توسعه‌ی تابلو را دراختیار داشته باشید از دیگر مواردی که باید درنظر داشته باشید، طراحی تابلو برق نسبت به‌جایی است که در آن قرار دارد. به‌طور مثال، ممکن است تابلو برق در جایی قرار می‌گیرد که نیاز است درهای خاصی برای آن طراحی شود یا تابلو برق در محیطی با دمای بالا قرار دارد و لازم باشد که از یک فن تهویه هوا برای ثابت نگهداشتن دمای عملیاتی تابلو برق در یک درجه‌ی ایده‌آل استفاده شود

اگر لازم است که کنترل دما اعمال شود، پس ضرورت دارد که دسترسی آسان به ورودی‌های هوا و دریچه‌های آن و همچنین دسترسی راحت به فیلترها برای جایگزینی آنها را نیز درنظر داشته باشید توجه به داشتن فضای کافی مناسب برای سیم‌کشی و سایر موارد بسیار مهم است. زیرا یکی از رایج‌ترین تخلفات در طراحی تابلو برق درنظر نگرفتن همین نکته است همچنین علاوه بر اینکه فضای اسکلت را برای کاربری فعلی طراحی می‌کنید، بهتر است نیازهای احتمالی آینده را نیز درنظر داشته باشید، درغیراین‌صورت در آینده با چالش بزرگی مواجه خواهید شد.

  1. سایز سیم‌ها و نوع قطعات: دو قانون مهم درمورد اندازه‌ی سیم‌ها و انتخاب مناسب نوع قطعات وجود دارد:
  • سیم‌ها باید براساس جریان بار سایز شوند. درمقابل، حفاظت از مدار باید براساس اندازه‌ی سیم باشد. سیم‌ها باید در اندازه‌ای انتخاب شوند که مطمئن شوید مدار قادر به تأمین جریان بار موردنیاز خواهد بود. ضمن اینکه انتخاب بهترین محافظت از مدار به‌منظور جلوگیری از گرمای بیش‌ازحد سیم‌ها، می‌تواند خطر آتش‌سوزی را کاهش دهد.
  • قطعات بایستی براساس الزمات عملیاتی انتخاب شوند. ضمن اینکه انتخاب اندازه‌ی سیم برای قطعات نیز بسیار مهم است. چون الزامات ولتاژ، جریان و بار می‌توانند تعیین کننده‌ی حداقل الزامات سیم‌ها باشند. قطعات انتخابی باید بتوانند درحد قابل اعتمادی ولتاژ و جریان موجود را تحمل کنند، ضمن اینکه باید مطابق نیاز نیز عمل کنند.
  1. لیبل زدن: استفاده از لیبل در تابلو برق سه فاز بسیار ضروری است. شما باید تمام سیم‌ها، پایانه‌ها و اجزای موجود در تابلو برق صنعتی را به‌طور صحیح لیبل بزنید. لیبل زدن در تابلو برق یک استراتژی صرفه‌جویی در زمان است.

ضمن اینکه احتمال خطا در نگهداری، آزمایش و تعمیرات را نیز کاهش می‌دهد. لیبل‌هایی که استفاده می‌کنید باید به‌اندازه‌ی کافی استقامت داشته باشند تا در شرایط محیطی مختلف مقاومت کرده و خوانایی خود را ازدست نداده و ازبین نروند.

  1. درب تابلو برق: ممکن است این‌طور به‌نظر برسد که درهای تابلو برق جزو گزینه‌های ثانویه باشند. اما واقعیت این است که درها نیز مانند سایر موارد در عملکرد اجزای داخلی مهم هستند.

لازم است که آنها به‌اندازه‌ی کافی مقاوم باشند تا بتوانند دربرابر شرایط آب‌وهوایی مختلف، دماهای مختلف، مواد شیمیایی و مواد تمیزکننده مقاومت کنند. درهای جلویی تابلو برق می‌توانند برحسب نیاز فلزی یا پلاستیکی باشند.

 

تابلو برق سه فاز آسانسور

نقشه تابلو برق آسانسور

برق آسانسور از کنتور عمومی ساختمان تأمین می‌شود. به‌همین‌دلیل، بایستی که کنتور ساختمان‌هایی که از آسانسور استفاده می‌کنند سه فاز باشد تابلو سه فاز آسانسور از سه فیوز تشکیل شده است که بر اثر اضافه جریان ناشی از اتصالات کوتاه واکنش نشان می‌دهند. همچنین دارای شینه نول و ارت و ترمینال‌های سه فاز و نول و ارت است.

بر روی تابلو برق دو کلید مینیاتوری، یک کلید سه فاز غلطکی و سه چراغ سیگنال تعبیه شده است. روشن بودن سه چراغ سیگنال نشان‌ دهنده‌ی وجود سه فاز است و وظیفه‌ی کلید سه فاز غلطکی، قطع کامل مدار سه فاز آسانسور است.

تابلو سه فاز آسانسور، برق قسمت‌های زیر را تأمین می‌کند:

  • برق موتور و تابلوی کنترل
  • برق پریزهای چاله آسانسور و اتاقک موتورخانه
  • برق چراغ‌های چاله آسانسور و اتافک موتورخانه

کابل مورد استفاده در تابلو برق سه فاز آسانسور

یک کابل 5 رشته که از کنتور عمومی می‌آید، برق تمام سیستم آسانسور، چراغ‌ها و پریزهای چاله آسانسور و موتورخانه را تأمین می‌کند. به‌همین‌دلیل، کنتور ساختمان‌هایی که آسانسور دارند بایستی که سه فاز باشد کابل مورد استفاده در تابلو برق برای موتور آسانسور با توان 5/5 کیلووات و کمتر از آن، یک کابل 5 در 6 است و برای موتور آسانسور با توان 5/9 کیلووات از کابل 5 در 10 استفاده می‌شود.

از این 5 رشته سیم، یک رشته برای نول، یک رشته برای ارت و 3 رشته برای فازهای برق سه فاز استفاده می‌شود.

این کابل با استفاده از یک لوله برق فولادی یا یک لوله برق نسوز از کنتور عمومی به داخل چاله آسانسور و از آنجا تا اتاقک موتورخانه رفته و به تابلو برق وصل می‌شود. این لوله‌های فولادی یا نسوز باید به‌فاصله‌ی هر 2 متر و به‌وسیله‌ی بست به دیواره‌ی چاله آسانسور محکم شود.

نصب تابلو برق سه فاز آسانسور

بهترین جا برای نصب تابلو سه فاز آسانسور در نزدیکی در ورودی موتورخانه و در ارتفاع 120 تا 140 سانتیمتری از کف موتورخانه است. این تابلو به‌وسیله‌ی چهارعدد پیچ و رول‌پلاک برروی دیوار نصب می‌شود.

بعد از نصب تابلو برروی دیوار، فاز R-S-T کابل سه فازی که از چاله آسانسور به موتورخانه رسیده است را به ترمینال‌های تابلو وصل می‌کنیم سپس سیم زرد-سبز را به شینه‌ی ارت و سیم نول کابل را که معمولاً آبی‌رنگ است به شینه‌ی نول وصل می‌کنیم سپس برق ورودی تابلوی سه فاز از ترمینال‌های خروجی تابلو را به‌وسیله‌ی یک سیم به تابلو فرمان وصل می‌کنیم.

  • نول هر دو تابلو به‌هم وصل می‌شود.
  • RST تابلو فرمان به RST تابلوی سه فاز وصل می‌شود.
  • شینه ارت هر دو تابلو به‌هم وصل می‌شوند.
  • خروجی کلید مینیاتوری به ترمینال FLC تابلو فرمان وصل می‌شود.
  • تمام این سیم‌ها بایستی که درون داکت قرار گیرند.
  • به‌خاطر داشته باشید که حتماً از شماره و سرسیم استفاده کنید.

قیمت تابلو برق سه فاز آسانسور

باتوجه به اینکه تابلو سه فاز آسانسور انواع مختلفی دارد و قطعات و تجهیزات مصرفی در آن نیز با کیفیت‌های مختلفی موجود است و اینکه برای هر سیستم آسانسوری لازم است تابلو برق مخصوصی طراحی و اجرا شود، لذا بهتر است با کارشناسان ما در پرشین تکنیک تماس گرفته و ضمن دریافت مشاوره و پس از ارائه‌ی اطلاعات و مشخصات موردنیاز قیمت نهایی را دریافت کنید.

جمع‌ بندی

در این بخش که توسط کارشناسان پرشین تکنیک تهیه شده است، با شما در مورد تابلو برق سه فاز و اینکه تابلو برق سه فاز چیست، انواع تابلو برق از نظر طراحی، انواع تابلو برق از نظر ولتاژ، انواع تابلو برق از نظر محل نصب، انواع تابلو برق از نظر ساختار، انواع تابلو برق از نظر ایستایی، قیمت تابلو برق صنعتی سه فاز، آموزش نصب تابلو برق، استانداردهای طراحی و ساخت تابلو برق و همچنین تابلو برق ساختمان صحبت کردیم.

امیدواریم که این مقاله توانسته باشد اطلاعات لازم در این زمینه را در اختیار شما قرار داده باشد. درعین‌حال، شما می‌توانید سؤالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید تا به آنها پاسخ داده شود.

فهرست مطالب

درخواست مشاوره

جهت دریافت مشاوره، فرم زیر را تکمیل نمائید

شما می‌توانید برای ارتباط سریع با ما، فرم را پر کنید تا در اسرع وقت با شما تماس بگیریم